Šport > Moto športi
45828 ogledov

Bivši as F1 razkril nove informacije o Schumacherju, Michael lahko celo ...

Johnny Herbert Profimedia
Nekdanji voznik formule 1 je razkril, kakšne govorice o stanju Michaela Schumacherja trenutno krožijo v dirkaškem svetu.

Konec decembra je minilo točno deset let od tragične nesreče, v kateri jo je skupil največji voznik v zgodovini formule 1 Michael Schumacher, ki je pri padcu med smučanjem v francoskih Alpah z glavo udaril ob skalo in utrpel hude poškodbe možganov.

Po usodni nesreči se je dalj časa v umetni komi zdravil v bližnji bolnišnici, kasneje pa je skrb za sedmerokratnega svetovnega prvaka prevzela njegova družina in vse informacije o stanju legendarnega voznika so potihnile, nihče razen najožjih družinskih članov pa ne ve z zagotovostjo, v kakšnem stanju se v resnici nahaja.

michael schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia

Zdaj pa je kar nekoliko presenetljivo o stanju Michaela Schumacherja za angleške medije spregovoril njegov nekadnji sovoznik v ekipi Benetton Johnny Herbert, ki je razkril, kaj se trenutno o stanju največjega dirkača vseh časov govori v dirkaških krogih.

"Slišal sem delčke informacij, pa še to zgolj iz druge roke. Toda od ljudi znotraj F1 sem slišal, da res že lahko sedi za mizo za večerjo, vendar ne vem, ali je to res. Lahko le berem med vrsticami. Od družine nismo slišali veliko, kar je razumljivo. To je bilo vedno del načina Michaela in družine, da je vse ostalo zelo zasebno, zelo skrivnostno," je najnovejše govorice znotraj sveta formule 1 razkril Herbert.

Johnny Herbert | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanji britanski voznik formule 1, ki se lahko pohvali s tremi zmagami v svetovnem prvenstvu, je bil sicer Schumacherjev sovoznik v sezonah 1994 in 1995, ko je Nemec osvojil prva dva izmed svojih sedmih naslovov svetovnega prvaka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Antivaxer 04:35 13.januar 2024.

    Avtor T. M. ČESTITAM! S svojim naslovom si uspel pridobiti preko 25.000 klikov! Vsebina članka je pa za Pulitzerja! Bravo, res znaš zavajat ljudi!

  • Sloncek 02:02 13.januar 2024.

    To je res grdo, da so ga tako izolirali in zaprli v zlato kletko, on ne vidi žive duše razen njih, lahko da se zaveda vsega, opazuje ljudi, rabi opazovati naravo, ljudi, vrvež, ta se je res zafrknil s to ženo.

  • Boris 21:48 12.januar 2024.

    ...  ... ..., a ?

Sorodne novice