Šport > Moto športi
20 ogledov

Kam vse bi raje pobegnil Alonso ...

fernando alonso Profimedias
Fernando Alonso v teh dneh namesto z rezultati vzbuja pozornost s svojimi fotografijami. Uporabniki Twitterja so prepričani, da bi bil Španec raje kjerkoli drugje kot na dirkališču formule 1.

Fernando Alonso med dirkaškim koncem tedna v Braziliji ni navduševal s svojimi predstavami na stezi, je pa zato poskrbel za dve odmevni fotografiji, ki sta postali pravi hit na družabnih omrežjih.

Prva je nastala po tehničnih težavah njegovega dirkalnika MP4-30 na drugem prostem treningu, druga pa po odstopu na sobotnih kvalifikacijah. Dvakratni svetovni prvak je zaradi okvare motorja parkiral svoj dirkalnik, nato pa si je ob stezi privoščil nekaj sončnih žarkov.

Fotografija je požela ogromno zanimanja med navijači formule 1, ki so na družabnem omrežju Twitter delili svoje predloge, kje vse bi se raje mudil španski dirkač, namesto da zapravlja čas v garaži nekonkurenčne McLaren-Honde. 

S pripisom #krajikjerbiAlonsorajebil so nastale številne šaljive objave, med katerimi se najde marsikatera zelo domiselna, bržkone pa tudi resnična.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.