Šport > Moto športi
43 ogledov

Kvjatu drugo merjenje moči v Suzuki

carlos sainz toro rosso EPA
Ruski dirkač v formuli 1 Danil Kvjat (Red Bull-Renault) je bil najhitrejši na današnjem drugem prostem treningu pred nedeljsko dirko za VN Japonske v Suzuki.

Za dirkačem Red Bulla sta se zvrstili obe srebrni puščici, Nemec Nico Rosberg in Britanec Lewis Hamilton. Slednji je tudi vodilni v skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva.

Sainz najhitrejši v razmočeni Suzuki

Dirkači so zjutraj opravili prvi trening, ki ga je v veliki meri zaznamoval močan dež. Najhitrejši je bil Španec Carlos Sainz mlajši (Toro Rosso). Drugi čas je postavil Rus Daniil Kvjat (Red Bull), tretjega pa Nemec Nico Rosberg (Mercedes). Vodilni v skupnem seštevku Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) je bil peti.

Osem dirkačev zaradi močnega deževja ni moglo odpeljati kroga, v katerem bi jim lahko izmerili čas. V soboto in nedeljo, ko so na sporedu kvalifikacije in dirka za VN Japonske, prireditelji ne pričakujejo tako močnega dežja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.