Šport > Moto športi
38 ogledov

Ricciardo bo dobil priložnost v Red Bullu

daniel ricciardo sebastian vettel EPA
Dirkač Tora Rossa Daniel Ricciardo bo dobil priložnost, da v Silverstonu testira z ekipo Red Bull. Avstralec je eden izmed treh kandidatov za zamenjavo Marka Webbra.

Pri Red Bullu so sporočili, da se bodo testiranja v Silverstonu udeležili trije dirkači, in sicer bodo za aktualne kostruktorske prvake dirkali Sebastian Vettel, Mark Webber in Daniel Ricciardo. Slednji je namreč eden izmed kandidatov za zamenjavo Webbra, ki se po koncu sezone poslavlja od formule 1.

Šef ekipe Christian Horner je zatrdil, da sta v igri za prosto mesto še Jean-Eric Vergne in Kimi Räikkönen, a sodeč po njihovi zadnji odločitvi ima Ricciardo najboljši startni položaj.

Štiriindvajsetletni Avstralec bo testiral tudi s svojo ekipo Toro Rosso. ''Še vedno ne morem verjeti, kaj me čaka ta teden. Dve različni ekipi formule 1 v 24 urah. Odlična priložnost, ki jo bom poskusil maksimalno izkoristiti,'' je na Twitterju zapisal Ricciardo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.