Šport > Moto športi
2330 ogledov

Tako so ob nesreči reagirali ostali vozniki: "Je ok? Recite mi, da je ok!"

Romain Grosjean Profimedia
Ruski voznik Formule 1 Daniil Kvjat, ki je bil udeležen v grozljivo nesrečo Romaina Grosjeana, je po radijski povezavi čakal na novice...

Večina voznikov je bila spredaj ter ni bila priča grozljivi nesreči Romaina Grosjeana ter Daniila Kvjata, ki sta se zapletla na samem začetku dirke za VN Bahrajna, le redki pa so dogajanje uspeli ujeti v vzvratnem ogledalu, tako da se večina niti ni zavedala, kako blizu je bil Francoz smrti.

Voznik moštva Haas se je namreč pri polni brzini zaletel v zid, bolid je razpolovilo, nato pa so ga zajeli plameni. Mnogi gledalci s(m)o bili prepričani, da nesrečenmu Francozu ni rešitve.

Romain Grosjean | Avtor: Profimedia Profimedia

V teh trenutkih pa je bilo najhuje vozniku Alpha Taurija, Daniilu Kvjatu, ki je lahko zgolj nemočno opazoval, kako se je razklani bolid spremenil v gorečo gmoto.

"Kako je z njim? Je ok? Kaj se tam dogaja? Recite mi, da je ok, prosim recite mi, da je z njim vse v redu," je preko radijske povezave rotil nesrečni Rus svoje mehanike.

Daniil Kvjat | Avtor: Epa Epa

Na koncu so mu le sporočili, da je Grosjean ubežal najhujšemu, saj je uspel pobegniti iz gorečega dirkalnika.

Da se je zgodilo nekaj groznega, so se zavedali tudi ostali vozniki, ki so vsi po vrsti spraševali svojo ekipo, kaj se sploh dogaja.

Eden izmed redkih, ki pa je spremljal celotno dogajanje v retrovizorju, pa je bil Charles LeClerc, zato je bila tudi njegova reakcija dosti bolj burna: "Jeb**ti, jeb**ti, jeb**ti, jeb**ti, jeb**ti! Kakšna huda nesreča, vse sem videl v ogledalu! Kdo je bil to? Je vse v redu z njim? Dajte mi neke informacije, prosim vas!"

Charles LeClerc | Avtor: Profimedia Profimedia

Grosjean je na koncu končal v bolnišnici, kjer trenutno okreva, poškodbe pa vendarle niso hujše narave. Glede na to, kako je vse skupaj izgledalo na prvi pogled, jo je še zelo dobro odnesel, pa čeprav bo moral izpustiti vsaj eno dirko.

Emerson Fittipaldi Namesto Grosjeana Šport V Formulo 1 se vrača legendarni priimek Odločale sekunde Šport "Grosjeanov vizir je bil stopljen" roman grosjean Spoznal zmoto Šport Grosjean nasprotoval sistemu, ki mu je rešil življenje: "Brez tega me ne bi bilo več" Romain Grosjean VN Bahrajna Foto/Video Šport Grozljivo: bolid prelomljen na pol, Grosjeana zajeli plameni
Komentarjev 1
  • reunecor 22:46 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks