Šport
20 ogledov

Nadal bo Špancem pomagal do naslova

Nadal in Djoković bosta ustvarila "najmočnejšo" dvojico na svetu. Pa bo temu res Žurnal24 main
Na finalu svetovnega prvenstva v nogoemtu se bo na tribunah stadiona Soccer City v Johannesburgu kar trlo politikov in znanih obrazov z vsega sveta.

Prireditelji na današnji finalni tekmi nogometnega SP med Nizozemsko in Španijo v Johannesburgu pričakujejo kopico politikov z vsega sveta ter številne druge znane osebe. Med drugim bodo na tekmi španska kraljica Sofija, njen sin princ Felipe, pa nizozemski princ Viljem Aleksander, princesa Maksima in ministrski predsednik Jan Peter Balkenende.

Kot so sporočili pri FIFA, je spisek pomembnih gostov dolg. Med drugim so na njem tudi novi nemški predsednik Christian Wulff, monaški knec Albert in njegova južnoafriška zaročenka Charlene Wittstock, španski tenorist Placido Domingo, hollywoodski zvezdnik Morgan Freeman, pa španski tenisač Rafael Nadal.

Spiska s tem še ni konec, med prepoznavnejšimi imeni na spisku so tudi manekenka Naomi Campbell, nekdanja olimpijska prvakinja v umetnostnem drsanju Katharina Witt, nekdanji generalni sekretar ZN Kofi Annan in predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja Jacques Rogge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.