Šport
9 ogledov

Nadal spet na igrišču

rafael nadal EPA
Nekdaj prvi tenisač sveta, Španec Rafael Nadal, je po petih mesecih odsotnosti s teniških igrišč zaradi zdravstvenih težav opravil prvi trening. Treniral je v svoji bazi na domači Mallorci.

"Za mano je prvi trening po ne vem koliko tednih odsotnosti. Zadovoljen sem z napredkom in upam, da bom nadaljeval s tem tempom," je bil presrečen 26-letni španski teniški šampion. Prve vtise po treningu je podelil z uporabniki omrežja Facebook. Nadal ni nastopal že vse od Wimbledona, ko je 28. junija moral predati dvoboj drugega kroga Čehu Lukašu Rosolu.

Nadal, ki je v času odsotnosti zdrsnil na četrto mesto svetovne teniške jakostne lestvice ATP, še ni napovedal, kdaj se namerava vrniti na tekmovalna teniška igrišča. Vsekakor si želi, da bi bil dovolj dobro pripravljen za prvi veliki turnir v novi sezoni, odprto prvenstvo Avstralije v drugi polovici januarja v Melbournu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.