Šport
10239 ogledov

Navijači v skrbeh za McGregorja: "To je srce parajoče"

Conor McGregor Profimedia
Če kaj, potem naj bi imel nekdanji UFC prvak dobro namazan jezik. Iz tega razloga so ti prizori še bolj zaskrbljujoči.

Navijači so v skrbeh za nekdanjega svetovnega prvaka persne in lahke UFC kategorije Conorja McGregorja, potem ko se je v javnosti pojavil intervju, v katerem se 34-letnik muči z oblikovanjem koherentnega stavka.

Zloglasni Irec sicer velja za enega spretnejših govorcev iz sveta mešanih borilnih veščin, česar pa ne bi mogli sklepati iz njegovega zadnjega medijskega nastopa.

McGregor je imel v intervjuju za Arielom Helwanijem težave z iskanjem pravih besed in oblikovanjem smiselnih odgovorov, kar je na družbenih omrežjih sprožilo razprave o njegovem stanju. 

YouTuber True Geordie je v odzivu na 21-sekundni McGregorjev posnetek ocenil, da ima UFC zvezdnik "težave" in da je njegov način posredovanja odgovorov "zaskrbljujoč".

"Če kaj, potem o Conorju McGregorju vemo, da je fantastičen govorec. Težave, ki jih ima pri dokončevanju stavkov, so bizarne," je dejal Gerodie.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Zaskrbljeni so tudi navijači. "Srce parajoče je gledati Conorja v takšnem stanju. Nekoč je bil moj idol, danes ga težko gledam," je zapisal nek uporabnik. "Res ne izgleda dobro," je dodal drugi.

"Žalostno za videti, upam, da se ne bo končalo tragično," je pristavil tretji. "Upam, da bo nekdo posegel vmes in naredil konec temu, karkoli se že dogaja z njim."

McGregor naj bi se še letos v oktagonu pomeril z Michaelom Chandlerjem, kar bo njegov prvi dvoboj po zlomu noge v zadnjem dejanju trilogije z Dustinom Poirierjem pred slabima dvema letoma.

"Šokiran bom, če bo do dvoboja s Chandlerjem sploh prišlo," je dvom v vrnitev najslavnejšega UFC borca izrazil nek uporabnik Reddita.

This man is getting ko’d by chandler
by u/Blimehh in ufc

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • janez8229 20:26 27.maj 2023.

    Sej se ga vid da je pijan in zadrogiran,slava in denar naredijo svoje...