Šport
197 ogledov

Nekdanji slovenski selektor bo vodil odbojkarske velikane

Slobodan Kovač EPA
Slobodan Kovač je postal novi selektor srbskih odbojkarjev.

Nekdanji selektor slovenske odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je postal novi selektor srbskih odbojkarjev, ene najboljših evropskih reprezentanc, so sporočili iz srbske odbojkarske zveze. Kovač je na tem mestu nasledil Nikolo Grbića, ki je po neuspehu v Bariju na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre 2020 prekinil sodelovanje z zvezo.

Slobodan Kovač Prekinitev Šport Menjava selektorja pred domačim EP

Srbska odbojkarska zveza je s Kovačem sklenila sodelovanje za letošnje evropsko prvenstvo ter evropske kvalifikacije za OI 2020, ki bodo januarja prihodnje leto, po tem pa bo s srbskim trenerjem nadaljevala pogovore.

Slobodan Kovač | Avtor: Epa Epa

Kovač je kot igralec jugoslovanske reprezentance osvojil sedem kolajn na velikih tekmovanjih, med njimi zlato na OI v Sydneyju 2000 ter bron na OI v Atlanti 1996.

Kot trener je deloval pri Radničkem iz Kragujevca, nato pa v Iranu, Italiji, Turčiji, Sloveniji in Rusiji.

slobodan kovač Odbojkarji Šport "Bilo je nekaj težkih besed" Slobodan Kovač Selektor ob živce: Šport "To je katastrofa! Ne razumem igralcev!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice