Šport
0 ogledov

Ni Mourinho – je Macedo!

Jose "Girah" Macedo (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Spletna poker soba Lock Poker je navdušeno oznanila, da so v svojo ekipo LockPRO ELITE sprejeli novega člana.

José "Girah" Macedo predstavlja obraz nove generacije spletnega pokra. Je eden najmlajših igralcev, ki je stopil na poker sceno in storil nemogoče. Njegova zgodba je zgodba zagona, odločnosti in talenta. Pri samo 16 letih je začel igrati igro s samo 30 dolarji depozita in jih v relativno kratkem času spremenil v osupljiva dva milijona dolarjev. V igro naj bi prinesel znanje, strast in golo objektivnost.

"Odločen sem postati najboljši igralec na svetu, zato sem se želel povezati z najboljšo poker znamko," pravi Jose "Girah" Macedo, ki je na družabni mreži Twitter opisal svoje navdušenje nad novimi sponzorji: "Skrb, ki jo Lock posveča izkušnji igralcev, je edinstvena in polna navdiha. S tem se lahko identificiram. Vsakogar želim povabiti, da me pride izzvati na Lock. Veselim se razburljive prihodnosti."

"Jose je mlad, briljanten in neverjetno odločen. Igri bo nadel nov obraz, novo starost in nove cilje," je povedala Jennifer Larson, predsednica uprave in lastnica Lock Pokra, in dodala: "V prihodnjih nekaj mesecih bo intenzivno vključen v razvoj in oglaševanje naše storitve. Ko gre za odločnost, težko najde tekmeca. S profesionalci, kot je José, Lock začenja novo poglavje."

"José predstavlja novo epizodo spletnega pokra," pravi Jim Erwood, podpredsednik uprave podjetja Poker Royalty. "Tako smo pri Poker Royalty prepričani, da ga je bilo potrebno povezati s stranjo, ki se ujema z njegovimi ambicijami. Lock Poker je gotovo prava stran," še dodaja.

Za začetek bo José gostil serijo tako imenovanih freeroll turnirjev, zmagovalci teh pa bodo dobili brezplačne inštrukcije neposredno od njega. Že danes si lahko prek naše povezave odprete račun in začnete igrati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.