Šport > Nogomet
19 ogledov

Adriano je odsotnost drago plačal

Adriano Žurnal24 main
Brazilski nogometaš, ki brani barve Interja Adriano se ni pojavil na prvem treningu svojega moštva. Zato je sledila kazen. Adriano bo moral odšteti 150.000 evrov
 
 

Menim, da mora Adriano razumeti, da si vsi želimo, da bi bil zadovoljen, vendar mora trenirati tako kot vsi ostali.

Javier Zanetti

 
Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša Interja je vnovič kaznovalo Brazilca Adriana. Slednji bo ob 150.000 evrov plače, ker se ni pojavil na prvem skupnem treningu nogometašev milanskega Interja v tem letu, danes piše športni dnevnik La Gazzetta dello Sport.

Klubsko vodstvo je brazilskemu napadalcu izreklo maksimalno kazen, kar pomeni, da bo januarja ob 30 odstotkov plače, kar znese okoli 150.000 evrov. Adriano, ki je bil na počitnicah v domači Braziliji, se brez opravičila ni pojavil 2. januarja na skupnem treningu, šele v ponedeljek pa naj bi se vrnil v Milano.

"Menim, da mora Adriano razumeti, da si vsi želimo, da bi bil zadovoljen, vendar mora trenirati tako kot vsi ostali," je dogodek komentiral kapetan Interja, Argentinec Javier Zanetti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.