Šport > Nogomet
31 ogledov

Agent: "Guardiola ima predpogodbo s Cityjem"

pep guardiola EPA
Nekateri angleški mediji poročajo, da je Pep Guardiola že ustno dogovorjen z Manchester Cityjem in da ne bo poslušal ponudb drugih klubov ...

"Guardiola ima sklenjeno predpogodbo z Manchester Cityjem in ne bo upošteval ponudbe Milana, niti katerega od drugih klubov, ne glede na to, koliko denarja bodo ponujali," je za Mirror povedal agent Pepa Guardiole, Francois Gallardo.

Agent naj bi Mirrorju potrdil, da je nekdanji trener Barcelone načelno že dogovorjen za prevzem klopi "meščanov" po koncu letošnje sezone. Na klopi trenutno sedi Roberto Mancini, ki se mu zaradi novega neuspeha v Ligi prvakov že močno trese stolček.

Manchester City je iz katalonske prestolnice že pripeljal športnega direktorja Txikija Begiristaina, ter izvršnega direktorja Ferrana Soriana. Pepova nova pozicija naj bi bila posredno slaba tudi za Barcelono, saj naj bi Katalonec v Manchester skušal pripeljati nekaj svojih bivših varovancev.

"Ko bo Pep sedel na trenersko klop, bo poizkušal iz Barcelone pripeljati nekaj nogometašev, prva tarča bo vratar Victor Valdes. Mislom, da bi morala Barcelona biti zelo zaskrbljena," je še povedal Gallardo.

Zgodba Mirrorja je prišla kot odgovor na pisanje tabloida The Sun, ki je le nekaj dni prej pisal o tem, da bo na klop Cityja sedel Jose Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.