Šport > Nogomet
135 ogledov

Aubameyangu odvzeli kapetanski trak

Aubameyang Epa
Gabonski napadalec je zaradi kršitve disciplinskega pravilnika še vedno na prisilnem odmoru.

Angleški nogometni prvoligaš Arsenal je napadalcu Pierre-Emericku Aubameyangu odvzel kapetanski trak. Kot so zapisali topničarji na spletni strani, je razlog za potezo disciplinski prekršek gabonskega nogometaša.

Aubameyang je iz istega razloga, trener Mikel Arteta je dejal, da gre za kršenje disciplinskega pravilnika, manjkal že na sobotni tekmi proti Southamptonu (3:0). Mediji poročajo, naj bi se nogometaš prepozno vrnil s potovanja v tujino.

Danes pa je klub potrdil, da gabonski napadalec ne bo več kapetan, prav tako ne bo zaigral na naslednji tekmi proti West Hamu.

"Glede na zadnjo kršitev disciplinskega pravilnika prejšnji teden Pierre-Emerick Aubameyang ne bo več naš kapetan in tudi ne bo igral na sredini tekmi proti West Ham Unitedu," je Arsenal zapisal v izjavi za javnost in dodal, da od svojih nogometašev, še posebej pa kapetana, pričakuje upoštevanje klubskih pravil in standardov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice