Šport > Nogomet
30 ogledov

Balotelli si utira pot v Chelsea

Balotelli Milan Sampdoria EPA
Mino Raiola, agent Maria Balotellija, je ponovno namignil, da bi lahko napadalec AC Milana kmalu zapustil svetovno prestolnico mode.

Agent Maria Balotellija je nedavno priznal, da je SuperMario nezadovljen s poročanjem italijanskih medijev, ki namesto o njegovi igri raje pišejo o nepremišljenih dejanjih 23-letnega napadalca.

Ena izmed možnih destinacij, kamor bi se Balotelli lahko preselil v bližnji prihodnosti, naj bi bil Chelsea. ''Balotelli in trener Chelseaja José Mourinho bi lahko ponovno združila moči, saj se dobro poznata in med njima ni sovraštva,'' je povedal Raiola.

Mourinho in Balotelli sta sodelovala pri Interju, kjer je portugalski strateg treniral od leta 2008 do 2010, italijanski nogometaš pa igral od leta 2007 do 2010.

''Med njima je prišlo do neprijetnega incidenta, vendar sta se razšla v dobrih odnosih. Ostala sta v stiku. Vem, da se podpredsednik AC Milana Adriano Galliani ne bo strinjal, a Mario je odličen napadalec. Morda bo lahko to dokazal pri Chelseaju,'' je dodal Raiola.

Balotelli - državni sovražnik številka 1

Balotelli se je januarja vrnil v Serie A, potem ko se je končala njegova zgodba pri Manchester Cityju. ''Zastopam tudi nekatere druge nogometaša AC Milana, vendar me nikoli ne sprašujejo o njih. Sprašujejo me le o Mariu in to me živcira. Nikoli nisem nasprotoval komentarjem, ki se nanašajo na igro, a pustite ga pri miru, če nosi uhan, vozi določen avto ali nosi klobuk. V Italiji se o nikomer ne govori toliko kot o Balotelliju,'' je zaključil Raiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.