Šport > Nogomet
61 ogledov

Barça po nekaj urah prekinila pogodbo

sergi guardiola YouTube/FC Barcelona
Barcelona je nekaj ur po podpisu dogovora prekinila pogodbo s španskim nogometašem Sergijem Guardiolo.

Sergi Guardiola, ki ni v sorodu z nekdanjim trenerjem španskega prvaka Pepom Guardiolo, je v ponedeljek podpisal pogodbo z Barçino B ekipo.

Njegove sanje, da bi nekoč zaigral v dresu katalonskega velikana, pa so se kmalu razblinile, saj so vodilni možje kluba njegovo pogodbo razveljavili. Razlog? Nogometaš naj bi na družabnih omrežjih objavil več nespoštljivih zapisov o Barceloni in Kataloniji.

Nesojeni član aktualnega prvaka je med drugim zapisal ''Hala Madrid'', objave z antikatalonsko propagadno pa naj bi po večini segale v leto 2013. ''Katalonska k***a,'' se glasi še eden od spornih zapisov.

Guardiola je v pogovoru za špansko radijsko postajo Cope dejal, da je vse skupaj le nesporazum.

''Vem, da sem naredil napako. Opravičujem se Kataloniji in Barceloni. Razumem njihovo odločitev, sam bi naredil enako. Rad bi povedal, da nisem avtor teh objav. Prijatelj mi je vzel telefon. To je nesporazum. Objave so iz leta 2013, sploh nisem vedel, da obstajajo. Barcelona je bila zelo dobra do mene. Razumem njihovo odločitev. Zdaj se vračam domov, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo,'' je povedal Guardiola.

Komentarjev 2
  • Avatar care
    care 09:33 29.december 2015.

    Prajatelj ti tudi punco tuca :)))

  • Jose Bulgaras 08:52 29.december 2015.

    prijatelj mi je vzel telefon...LOL ta je pa dobra hahah