Šport > Nogomet
54 ogledov

Barço obiskala antidopinška komisija

Abidal Valdes Mascherano Alba Barcelona Espanyol odprti trening derbi EPA
Nogometaše Barcelone je pred jutranjim treningom obiskala antidopinška komisija, ki je opravila rutinski pregled nekaterih igralcev ''Blaugrane''. Vzorce je moralo oddati deset nogometašev, med katerimi sta bila tudi Javier Mascherano in Carles Puyol.

Deset nogometašev Barcelone je moralo opraviti rutinski pregled antidopinškega programa, ki poteka pod okriljem Evropske nogometne zveze (Uefa). Vzorce so morali oddati Mascherano, Puyol, Bartra, Dos Santos, Pinto, Alexis, Adriano, Busquets, Pedro in Dani Alves. Naključni obisk nogometašev ni presenetil, saj se je komisija na Camp Nouu nazadnje mudila 15. februarja.

Lionel Messi medtem še vedno okreva po poškodbi mišice, ki jo je staknil na tekmi proti Paris Saint-Germainu. Že v četrtek so iz katalonskega tabora sporočili, da bo Argentinec nared za povratno tekmo Lige prvakov proti francoskemu prvoligašu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.