Šport > Nogomet
19 ogledov

Bartomeu: Martina ne bomo odpustili

Martino Barcelona Valencia Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Barcelona je na lestvici španske Primere na tretjem mestu, štiri točke za madridskim Realom. Kljub temu je predsednik Blaugrane zatrdil, da klub ne bo odpustil Gerarda Martina.


V zadnjem prvenstvenem kolu je Barcelona pokazala bledo predstavo proti Valladolidu in izgubila na gostovanju (1:0). Ker se neprepričljivi nastopi ponosa Katalonije vrstijo, se številni navijači Blaugrane sprašujejo, ali se obeta menjava na čelu strokovnega vodstva kluba.

Pogodba do junija 2015

Gerardo Martino ima pogodbo s Katalonci sklenjeno do leta 2015, predsednik Josep Maria Bartomeu pa je za radio Cadena SER dejal, da se Martinu ne trese stolček.

"Martino ima z nami pogodbo do junija 2015. Želimo si, da bi ostal z nami tudi v prihodnji sezoni in da bo tukaj dlje časa. Zelo je motiviran, da dobro opravi svoje delo in da zmaguje z ekipo," je dejal Bartomeu.

"Navijači so lahko mirni"

Predsednik je potrdil, da bo Barcelona poleti pripeljala vsaj dva nova nogometaša, prioriteta bo zamenjava odhajajočega vratarja Víctorja Valdésa in branilca Carlesa Puyola. "Definitivno se bosta poleti zgodila vsaj dva podpisa pogodb. Eden z vratarjem in drugi s centralnim branilcem."

"V toku zadnjega leta smo gledali številne vratarje, na koncu pa izbor zožili na tiste, ki so najbolj ustrezni. Stike smo že vzpostavili. Navijači so glede tega lahko mirni," je zaključil Bartomeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.