Šport > Nogomet
19 ogledov

Beckham ostaja v Galaxyju

los angeles galaxy mls prvak Reuters
Angleški nogometni zvezdnik David Beckham bo kariero nadaljeval pri ameriški ekipi Los Angeles Galaxy. Kot so danes sporočili iz ameriškega kluba, je Beckham z moštvom iz Kalifornije danes podpisal dveletno podaljšanje sodelovanja.

"To je bila zame pomembna odločitev, saj sem imel ponudbe klubov z vsega sveta. A še naprej želim igrati v ameriškem prvenstvu MLS in z LA Galaxyjem osvajati naslove," je dejal David Beckham za klubsko spletno stran. Šestintridesetletni Anglež, ki se je julija 2007 iz madridskega Reala preselil čez lužo, je novembra po finalni zmagi nad Houstonom s klubom osvojil prvi naslov v MLS.

Potem ko se mu je decembra lani iztekla pogodba z losangeleškim klubom, so ga povezovali s številnimi klubi, tudi s francoskim PSG. Pri pariški ekipi so mu ponudili pogodbo, vredno 17,9 milijona dolarjev, a jo je Beckham zavrnil. "Navdušen sem, da se je David odločil za vrnitev. Po mojem mnenju je bil minulo sezono eden najboljših nogometašev v prvenstvu in brez njega ne bi osvojili prvenstvene zvezdice," je dejal trener LA Galaxyja, Bruce Arena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.