Šport > Nogomet
19 ogledov

Beckhamu na igrišču zavrela kri

davod beckham PSG
1/4
EPA
Nekdanji angleški reprezentant David Beckham, ki se je v januarskem prestopnem roku pridružil Paris Saint-Germainu, se je na tekmi proti Saint-Ettienu zapletel v prepir s sodnikom in nogometaši nasprotne ekipe. Becks je želel fizično obračunati z Brazilcem Brandãom, vendar so na srečo vmes posegli soigralci obeh vročeglavcev.

Obračun med Paris Saint-Germainom in Saint-Etiennom, kjer je prvič v začetni postavi zaigral David Beckham, se je končal brez zmagovalca (2:2). Angleški nogometaš se je med tekmo pritoževal nad sodniškimi odločitvami in se skoraj zapletel v fizično obračunavanje z brazilskim napadalcem Brandãom. Nogometaš Saint-Etienna naj bi Thiaga Silvo večkrat brcnil v nogo, kar je Beckhama tako razjezilo, da se je odločil zadevo vzeti v svoje roke. Brandão je nekdanjega zvezdnika Manchestra Uniteda in Reala Madrida najprej potrepljal po ramenu, za nameček pa ga je s prstom ošvrknil po licu.

Beckham je zaklel in kazalo je, da bodo 37-letniku popustili živci. Razgrete strasti so se na srečo pomirile brez incidenta, Beckham pa se je izognil ponovitvi ''napake'' iz svetovnega prvenstva leta 1998, ko je prav na stadionu Saint-Etienna prejel rdeči karton. Takrat je na tekmi osmine finala brcnil Argentinca Diega Simeoneja. Anglija je tisto tekmo izgubila po enajstmetrovkah, poraz pa so v veliki meri očitali prav Beckhamu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.