Šport > Nogomet
25 ogledov

Bilić ostaja hrvaški selektor

bilic_reuters Žurnal24 main
Hrvaška nogometna zveza napoveduje podaljšanje sodelovanja s selektorjem Slavenom Bilićem, vendar pa iz Anglije prihajajo drugačne vesti.
 
 

Imperativ so samo uvrstitve na velika tekmovanja, kar pa zadeva napredovanje iz skupine EP, to ni obveza.

Ivan Brleković

 
Nekdanji izvrstni branilec hrvaške reprezentance, s katero je osvojil tretje mesto na SP 1998, je uspešen tudi na klopi reprezentance naših južnih sosedov. Napredka svoje izbrane vrste se zavedajo tudi vodilni na hrvaški nogometni zvezi, ki so Slavenu Biliću ponudili podaljšanje sodelovanja. Baje naj bi bilo vse dogovorjeno za pogodbo, ki bi selektorja in njegov strokovni štab, v katerem so še Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Marijan Mrmić in Robert Prosinečki, obvezovala do SP 2010. Vendar pa se v zadnjem času Biliću ponuja še en izziv.

Natančneje, ponujajo ga angleški mediji, ki ga uvrščajo med kandidate za klop Manchester Cityja po slovesu Svena Gorana Erikssona. Bilić ne skriva, da si želi delati na Otoku, kljub temu pa je podpis pogodbe s hrvaško nogometno zvezo napovedan za petek, 2. maja. "Izvršni odbor zveze je še enkrat potrdil, da so Bilić in člani njegovega štaba upravičili zaupanje. Imperativ so samo uvrstitve na velika tekmovanja, kar pa zadeva napredovanje iz skupine EP, to ni obveza. Želimo si, da bi kakovostne priprave na EP prinesle takšno igro, ki se nam je ne bi bilo treba sramovati," je o ciljih Hrvaške na prihajajočem EP dejal podpredsednik hrvaške nogometne zveze Ivan Brleković.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.