Šport > Nogomet
704 ogledov

Bolt oddelal prvi trening v novem klubu

Usain Bolt
Legendarni sprinter še vedno gradi nogometno kariero.

Uradno najhitrejši sprinter na svetu si po koncu atletske kariere želi zgraditi še nogometno športno pot. Po neuspešnih preizkusih pri dortmundski Borussiji in južnoafriškem klubu Mamelodi Sundowns, bo Usain Bolt zdaj svoje znanje testiral na avstralskih nogometnih telenicah. Prispel je namreč v Avstralijo, kjer si bo poskušal zagotoviti mesto v moštvu Central Coast Mariners. Opravil je že prvi trening in novinarsko konferenco.

"To je povsem zunaj moje zone udobja, ampak zato sem tukaj. Prvi dan treninga je vedno najtežji. Prišel sem trdo delati, pripravljen sem na to, pod pritiskom pa se dobro znajdem," je dejal osemkratni olimpijski prvak in svetovni rekorder na razdaljah 100 in 200 metrov.

 

First team training and press conference with the @ccmariners #ccmfc #newlevels

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Jamajška strela bo na treningih sodeloval "neopredeljen čas". Njegov cilj je, da bi nekoč izpolnil otroške sanje in zaigral za Manchester United. Pri 31 letih čas vsekakor ni na njegovi strani. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice