Šport > Nogomet
13 ogledov

Bolt v dresu svojega Uniteda na tekmi s Sevillo

usain bolt manchester united Reuters
Avgusta bo očitno razrešena velika dilema − ali bi lahko Usain Bolt nekoč res igral za Manchester United? Jamajčan bo v dresu rdečih vragov odigral prijateljsko tekmo.

Jamajški sprinter Usain Bolt, ki je v soboto v Parizu s časom 19,73 sekunde v teku na 200 metrov postavil najboljši izid sezone, je znani navijač Manchester Uniteda, že pred časom pa je izjavil, da bi nekega dne lahko tudi podpisal za rdeče vrage.

Nogometne sposobnosti najhitrejšega človeka na svetu so sicer še vedno zavite v tančico skrivnosti, a skrivalnic bo 9. avgusta očitno konec. Takrat bo namreč Bolt kot nogometaš rdečih vragov prvič nastopil na obračunu s Sevillo, ki ga organizira branilec Uniteda Rio Ferdinand.

Ali sami hitrost pomaga pri nogometu?

Tako je v nedeljo poročal tabloid Sunday Sun, nedeljska izdaja najbolj prodajanega dnevnika The Sun. Rekorder v teku na 100 in 200 metrov, ki je večkrat ponovil, da bi po sprinterski karieri rad igral za United, bo očitno le dobil priložnost.

"Usainu se bo želja končno uresničila in igral bo z Riom. Morala bi biti izvrstna tekma. Izjemno zanimivo bo videti, če je Usainova hitrost tako dobra kot so njegove podaje in nadzor nad žogo," je za Sunday Sun dejal neimenovani vir.

Ferdinand prepričal Moyesa

Ferdinand naj bi prepričal novega trenerja Davida Moyesa, da jamajškega bliska pošlje v igro na zaenkrat še neznanem položaju. 

Eden redkih videov z Usainom Boltom v vlogi nogometaša se je na YouTubu pojavil avgusta lani, ko sta skupaj z rojakom Yohanom Blakom odigrala tekmo na univerzi Brunel v Angliji:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.