Šport > Nogomet
12 ogledov

Borussia: Lewandowski ne gre nikamor

robert lewandowski EPA
Hans-Joachim Watzke, generalni direktor Borussie Dortmund, je zatrdil, da Robert Lewandowski v poletnem prestopnem roku ne bo zapustil nemškega prvoligaša. Poljski napadalec si želi selitve k Bayernu iz Münchna, vendar v klubu vztrajajo, da se to ne bo zgodilo.

Poljski napadalec Robert Lewandowski ostaja glavna tema poletnega prestopnega roka. 24-letnik si želi prestopa k Bayern Münchnu, zanj pa se zanimajo tudi pri Barceloni. Borussia je želela prvega strelca ekipe prepričati s finančno injekcijo, ki bi mu zagotovila kar trikrat večjo plačo, vendar se Poljak ni pustil prepričati. Odnosi med obema stranema naj bi bili tako skrhani, da Lewandowski sploh ne bo začel priprav na novo sezono.

Borussia vztraja, da Lewandowski pred iztekom pogodbe leta 2014 ne bo odšel k Bayernu, generalni direktor Hans-Joachim Watzke pa je izključil tudi selitev v Anglijo ali Španijo. Za Poljaka se namreč poleg Barcelone zanimata tudi Real Madrid in Manchester United. ''Robert bo v naslednji sezoni zagotovo igral za Borussio,'' je zatrdil Watzke in dodal: ''Dogovor je za načrtovanje sezone nujno potreben.''

Ferdinand: ''Če United pride pote, sprejmeš''

Nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand je Lewandowskega pozval, naj se pridruži rdečim vragom. ''Če United pride pote, sprejmeš,'' je bil jasen 34-letnik, ki je prepričan, da bo Poljak na Old Traffordu še razširil svoj nogometni repertoar. ''Tudi če si odličen igralec, boš v tem klubu postal še boljši. Cristiano Ronaldo je postal najboljši igralec na svetu. Ryan Giggs, Roy Keane, David Beckham in Andy Cole so postali odlični igralci pri Unitedu. Ob takšni zgodovini je težko verjeti, da bi kdo zavrnil ponudbo,'' je povedal Ferdinand.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.