Šport > Nogomet
149 ogledov

Brazilci brez poškodovanega Neymarja

Neymar Profimedia
Neymar bo zaradi poškodbe gležnja izpustil tekmo s Švico.

Brazilski superzvezdnik Neymar bo izpustil tekmo proti Švici na svetovnem prvenstvu v Katarju, potem ko si je na uvodni tekmi zvil desni gleženj, so sporočili iz brazilske reprezentance. Ta je premagala Srbijo z 2:0 (0:0). Brazilce v skupini G naslednja tekma čaka v ponedeljek proti Švici, ki je bila z 1:0 boljša od Kameruna.

Richarlison SO 2022 Šport Brazilija premagala Srbijo

Neymar je utrpel poškodbo stranskih vezi gležnja, je v petek povedal zdravnik brazilske ekipe Rodrigo Lasmar. Napadalec se je poškodoval, ko je v drugem polčasu trčil z Nikolo Milenkovićem.

Tridesetletni igralec Paris Saint-Germaina je poskušal nadaljevati, a je deset minut pred koncem tekme vseeno zapustil igrišče, kmalu po drugem golu Richarlisona za zmago Brazilije.

Neymarja so po tekmi v Dohi videli močno šepati, fotografije, ki so preplavile splet, pa so pokazale grdo oteklino na njegovem desnem gležnju.

Brazilska nogometna zveza (CBF) je v izjavi zapisala: "Neymar Junior in Danilo sta bila na pregledu v petek popoldne. Igralca sta se vrnila v hotel, da bi nadaljevala fizioterapijo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice