Šport > Nogomet
29 ogledov

Chelsea za Cavanija ponuja 30 milijonov in Torresa

napoli cavani EPA
Chelsea je Napoliju poslal uradno ponudbo za njegovega prvega strelca Edinsona Cavanija. V nasprotno smer bi Londončani poslali tudi Fernanda Torresa.

Modri s Stamford Bridgea v zameno za usluge vodilnega strelca Serie A Edinsona Cavanija ponujajo Napoliju Fernanda Torresa ter znesek 30 milijonov evrov. V Napoliju za zdaj na ponudbo Chelseaja niso odgovorili. Že pred dnevi so mnogi angleški mediji navajali, da si novi trener Londončanov José Mourinho ne želi Torresa v svoji ekipi in da zato želi še enega osrednjega napadalca.

Po navedbah italijanske Gazzette dello Sport so Neapeljčani Urugvajcu ponudili višjo plačo, sedem milijonov evrov letno, s čimer ga želijo odvrniti od odhoda na Otok. Cavani je v pravkar končani sezoni italijanskega prvenstva zabil 29 golov.

Za šestindvajsetletnika se zanimajo tudi klubi, kot so Real Madrid, Pariz Saint-Germain in Manchester City, ki za Cavanija ponuja denarno odškodnino in napadalca Edina Džeka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.