Šport > Nogomet
15 ogledov

''Da bi odšel? Ne bi rekel, prijatelj''

iker casillas pepe reina EPA
Španski televizijski program Cuatro je pred začetkom tekme med Španijo in Belorusijo ujel pogovor med Ikerjem Casillasom in Pepejem Reino.

Pred začetkom kvalifikacijske tekme za SP 2014 med Španijo in Belorusijo so kamere televizijskega programa Cuatro zabeležile prijateljski pogovor med španskima vratarjema.

Casillas in Reina sta razpravljala o Ikerjevem položaju v Madridu, kjer že od januarja večinoma sedi na klopi, v letošnji sezoni pa bo po besedah trenerja Carla Ancelottija branil predvsem v Ligi prvakov. Casillas je reprezentančnemu kolegu zatrdil, da ne namerava zapustiti Madrida.

''Saj ni tako slabo. Koliko tekem boš odigral? 10, 12? A to je vseeno slaba sezona. Moral bi oditi, saj boš v najboljšem primeru odigral 10 do 12 tekem,'' je povedal Reina, Iker pa je odvrnil: ''Da bi odšel zdaj? Ne bi rekel, prijatelj. Lahko bom zaigral vsaj še v pokalu.''

Pogovor španskih čuvajev mreže:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.