Šport > Nogomet
3323 ogledov

Dobil kazen za rdeči karton na El Clásicu

Sergi Roberto rdeči krton Sergi Roberto se je z boksarskim udarcem lotil Marcela.
Nogometaš Barcelone v letošnji sezoni ne bo več igral.

V nedeljo sta se Barcelona in Real Madrid v derbiju španske La Lige razšla z remijem (2:2), Katalonci so si že pred tem zagotovili naslov prvaka.

cristiano ronaldo gerard pique Panika pri Realu Šport Ronaldo pokril usta, a prepozno: znano, česa je obtožil Piquéja

Srečanje je zaznamovala slaba predstava glavnega sodnika Hernándeza Hernándeza, ki je spregledal očitno enajstmetrovko nad Marcelom in prekršek Luisa Suáreza nad Raphaëlom Varanom pred drugim zadetkom Barcelone.

Nekaj polemik je bilo tudi okrog rdečega kartona, ki ga je prejel Sergi Roberto ob koncu prvega polčasa, toda posnetki so potrdili odločitev delilca pravice, pritrdila pa mu je tudi tekmovalna komisija La Lige.

Griezmann Oblak "Dovolj je!" Šport Oblakov klub ostro nad Barcelono

Roberto je za boksarski udarec, ki ga je namenil Marcelu, dobil kazen štirih tekem prepovedi igranja. Tako ne bo mogel sodelovati na sklepnih obračunih letošnjega prvenstva proti Villarrealu, Levanteju in Realu Sociedadu, na razpolago trenerju pa ne bo niti na prvi avgustovski tekmi španskega superpokala proti Sevilli.

Klub bo po ustaljenem postopku La Lige za rdeči karton odštel 1.400 evrov, nogometaš pa bo plačal 3.005 evrov.

Gerard Pique, Cristiano Ronaldo El Clasico Šport Rdeči karton, štirje goli in sodniške napake
Komentarjev 1
  • asmas1965 18:46 09.maj 2018.

    odlična slika....bravooooo...pisun ,če nebi spremljal (gledal) nogometa bi me tale "da.B." nategnil.Po sliki sodeč je rdečga dobil mali ronaldo.škoda da ga ni.