Šport > Nogomet
48 ogledov

Dobrodelna akcija trojice s Primorske

Birsa Milan Udinese EPA
Trojica slovenskih nogometašev je prispevala drese za akcijo, s katero bodo zbirali denar za obdaritev otrok na pediatričnem oddelku bolnišnice Šempeter pri Novi Gorici.

Valter Birsa, Tim Matavž in Goran Cvijanović so se odločili, da združijo moči v akciji 'Tri zgodbe, en cilj', katere namen je osrečiti otroke iz njihovega domačega kraja. Nogometaši so prispevali svoje klubske drese, denar za darila pa bodo zbirali s prodajo 20 otroških grafičnih umetnin povezanimi s športom, ki so jih ustvarili otroci na pediatričnem oddelku bolnišnice v Šempetru. 

Izdelki bodo naprodaj v petek, 20. decembra 2013, od 16. ure naprej na prireditvi Pravljični plac 2013 v Šempetru pri Gorici, ko bo otroke obiskal Dedek Mraz. Vsi izdelki otrok bodo na voljo po ceni od 20 evrov naprej, objavljeni so tudi na spletni strani Dobrodelnost.sportforum.si.

"Vsi, ki imate radi šport in bi s simboličnim prispevkom za otroške risbe radi pomagali pri obdaritvi otrok in samega pediatričnega oddelka, sporočamo, da je izdelke otrok od danes naprej mogoče naročiti tudi prek spleta ali telefona. To velja predvsem za tiste, ki se v petek ne boste udeležili dogodka na Goriškem," je povedal Matevž Brec, predsednik SportForuma Slovenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.