Šport > Nogomet
527 ogledov

Eden od prvoligašev brez licence

NK Ankaran-Hrvatini
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL za sezono 2018/19.

Na prvi stopnji je bilo uspešnih devet prvoligašev, zavrnjena je bila le prošnja Ankarana-Hrvatinov, osem klubov pa si je zagotovilo tudi licenco za nastopanje v evropskih pokalih.

"Vlogo za pridobitev ustrezne licence za tekmovalno leto 2018/19 je pravočasno vložilo vseh deset klubov 1. SNL 2017/18. Osem klubov je vložilo tudi vlogo za pridobitev mednarodne licence Uefa (NK Ankaran Hrvatini in NK Triglav Kranj sta vložila vlogi samo za 1. SNL). Vloge je na I. stopnji obravnavala komisija NZS za licenciranje nogometnih klubov. Pri organizacijski, administrativni in strokovni podpori komisiji je aktivno sodeloval licenčni oddelek NZS," so med drugim v sporočilu za javnost zapisali pri NZS.

Na podlagi zgoraj zapisanega je komisija tako domačo kot licenco Uefa odobrila Celju, Domžalam, Gorici, Mariboru, Olimpiji, velenjskemu Rudarju, Aluminiju in Krškemu, samo licenco 1. SNL kranjskemu Triglavu, medtem ko je Ankaranu-Hrvatinom vlogo zavrnila. Vzroka za zavrnitev pri NZS niso navedli. Se pa Ankarančani lahko pritožijo na to odločitev.

Tim Voden NK Ankaran Spektakularno Šport Za Ankaran zadel kot Cristiano Ronaldo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.