Šport > Nogomet
27 ogledov

Essien: Prišel je čas, da izločimo Barcelono

Michael Essien Clint Dempsey Moussa Dembele Žurnal24 main
Napetost pred prvimi polfinalnimi boji v Ligi prvakov počasi narašča. Ganec Michael Essien je prepričan, da je prišel čas, da tokrat Chelsea izloči Barcelono in ne obratno.

"V zadnjih osmih letih smo nekajkrat igrali z njimi in zagotovo jih lahko premagamo. Imam občutek, da je prišel čas za našo zmago," je za spletno stran kluba dejal član Chelseaja Michael Essien. Ganec še dodaja, da je po toliko letih prišel čas tudi za prvo zmago londonskih modrih v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

Prvo polfinalno srečanje bo odigrano 18. aprila, ko Katalonci prihajajo na Stamford Bridge. Zadnji obračun Barcelone in Chelseaja se je sicer končal brez zmagovalca (1:1), a so imeli veliko več razlogov za veselje nogometaši ponosa Katalonije, ki so se z zadetkom Andresa Inieste v 92. minuti veselili uvrstitve v finale, kjer so tudi osvojili naslov.

"Ko smo zadnjič igrali, je bila tekma polna drame in zelo dobrega nogometa. Tekma je imela vse, tudi dva zelo lepa zadetka. Imeli smo jih, vendar jih nismo uspeli dokončati, in zato smo plačali davek," je še pristavil Essien, ki se tokrat zagotovo nadeja drugačnega razpleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.