Šport > Nogomet
13 ogledov

FA sprožila postopek proti Ashleyju Colu

Cole Chelsea Juventus Liga prvakov EPA
Nogometaš Chelseja Ashley Cole je angleško nogometno zvezo pred dnevi označil za ''same pi**e''. Predstavniki zveze so njegovo ravnanje ocenili kot neprimerno, zato mu grozi vsaj ena tekma prepovedi.

ashley cole john terry | Avtor: EPA EPA
Ashley Cole je med sojenjem Johnu Terryju, ki mu je zveza kljub drugačni razsodbi civilnega sodišča prisodila visoko kazen, pričal v prid svojega ekipnega soigralca. Neodvisna komisija je njegovo pričanje postavila pod vprašaj, Cole pa je svojo jezo izrazil preko Twitter profila, kjer je organizacijo označil za ''same pi**e''.

Na zvezi so se zato odločili, da angleškega reprezentanta kaznujejo. ''Proti nogometašu Chelseaja Ashleyu Colu je bila zaradi neprimernih opazk na Twitterju vložena obtožnica s strani angleške nogometne zveze,'' so zapisali na uradni strani FA. Rok za pritožbo se izteče v četrtek, 11. oktobra 2012. V primeru, da bo spoznan za krivega, mu grozi najmanj ena tekma prepovedi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.