Šport > Nogomet
20 ogledov

Fabregas: "Bil sem najbolj pomemben"

portugalska španija fabregas EPA
Cesc Fabregas je spregovoril o razliki med igranjem za londonski Arsenal na eni, in nastopanjem za katalonsko Barcelono na drugi strani ...

Čeprav se je Cesc Fabregas že pri šestnajstih letih preselil iz Barcelone k Arsenalu, zatrjuje, da je bila osnova njegove nogometne igre zgrajena že v katalonski prestolnici. "Veliko igralnih navad imam še iz Anglije, a temelj je bila vedno 'La Masia' (Barcelonina nogometna akademija, op. p.). Vrnitev je zahtevala kar nekaj prilagajanja in truda. Tu je vse bolj urejeno in drugače, moraš to doživeti, da lahko razumeš," je dejal odlični vezist za El Pais.

Spregovoril je tudi o težavah, s katerimi se je soočal ob povratku v dres 'Blaugrane'. "Igrati za najboljšo ekipo na svetu ni lahko. Pri Arsenalu sem bil kapetan in sem se počutil superpomembnega, tukaj pa moram vzeti v zakup, da na moji poziciji igrajo trije izmed petih najboljših igralcev na svetu. A vse skupaj se mi zdi fantastično. Lahko se le borim, delam naprej in ko bo nekdo od trojice Xavi, Iniesta, Messi odsoten, stopim v njihove čevlje, odigram in poizkušam čim bolj uživati," je dodal Cesc.

Komentarjev 1
  • bober123 22:08 15.oktober 2012.

    Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si