Šport > Nogomet
14 ogledov

Fabregas trpi, Arsenal zmaguje

arsenal robin van persie 2011 EPA
Kapetan Arsenala Cesc Fabregas trpi, ker ne sme v Barcelono; njegovi dosedanji soigralci iz Arsenala pa so priprave v Aziji začeli z visoko zmago 4:0 nad malezijskim All-Starjem.

"Na Ibizi sem govoril s Cescom. Rekel mi je, da trpi, ker si res želi priti v Barcelono," je na kampu Barceloninega podmladka razkril Xavi. "Barcelona je njegova velika želja. Naredil je vse, da bi prišel. Želi si, da bi ga Arsenal pustil oditi." Zgodba o prestopu 24-letnega Cesca Fabregasa iz Arsenala nazaj v matični klub se vleče že dve leti. Po eni strani se zdi, da tako blizu vrnitve, kot je zdaj, še ni bil, a po drugi strani bi Barceloni po prestopu Alexisa Sancheza iz Udineseja zmanjkalo denarja za Cescovo odškodnino. Arsenal, ki ga ne želi prodati, zahteva več kot 40 milijonov evrov.


Arsene Wenger
je s svojimi varovanci na pripravah v Aziji, Fabregas, ki ga znova muči poškodba, pa je ostal v Evropi. Topničarji so turnejo v Aziji začeli s prepričljivo zmago nad All-Star ekipo Malezije. V Kuala Lumpurju so to sredo zmagali s 4:0. Zadeli so Aaron Ramsey, Theo Walcott, Carlos Vela in Tomas Rosicky. Medtem je Wenger prvič podal dvom, ali je smotrno na silo zadržati Fabregasa: "Mislim, da je bil Cesc vedno zaljubljen v Arsenal, a na drugi strani si želi igrati za največji klub na svetu ta hip in lahko ga razumem. Mora biti povsem osredotočen in prepričan, da je Arsenal zanj najboljša izbira."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.