Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinho: "Manjka le še en napadalec"

José Mourinho se še kar ne more sprijazniti z rdečim kartonom Pepeju. EPA
Nekaj zadnjih novic s poletne nogometne tržnice: Jose Mourinho želi še enega napadalca, Tottenham še naprej zavrača ponudbe za Luko Modrića, Alex Ferguson pa je zavrnil možnost podpisa pogodbe s Samirjem Nasrijem.

Mourinhu manjka le napadalec

Postava madridskega Reala je skoraj popolna, manjka jim le še en napadalec, zatrjuje trener Jose Mourinho. V prvi sezoni pod vodstvom portugalskega stratega jim ni uspelo premagati Barcelone, zato so to poletje v svoje vrste pripeljali vezista Nurija Şahina in Hamita Altintopa, branilca Raphaëla Varaneja in Fabia Coentrãa ter napadalca Joseja Callejona.

"Podpisali smo z igralci, za katere verjamemo, da bodo izboljšali našo igro, ki je bila že prej zelo močna. Po mojem mnenju in mnenju ostalih v klubu nam manjka le še en napadalec," pove Mourinho. Da si najbolj želijo Sergia Agüera (Atletico Madrid), Carlosa Teveza (Manchester City) in Neymarja (Santos), ni skrivnost. Real je v torek sicer prispel v Los Angeles, kjer začenjajo priprave na novo sezono.

Še enkrat ne za Modrića

Tottenham bo zavrnil tudi zadnjo ponudbo Chelseaja za Luko Modrića. Zdaj so ponudili 30 milijonov evrov, a trener Harry Redknapp zatrjuje, da je hrvaški reprezentant vreden več kot 50 milijonov. "Nočem ga prodati. A če že kdo želi dati ponudbo, naj da pravo ponudbo. Ne ponujajte 25 milijonov funtov za igralca, ki je vreden skoraj 55 milijonov," je ob prejšnji ponudbi dejal Redknapp.

Modri okrepitev v vezni vrsti zdaj potrebujejo še toliko bolj, saj bo pol leta odstoten Michael Essien. Medtem je Tottenham našel okrepitev - 28-letnega Španca Christiana Ceballosa, ki je zrasel v Barcelonini mladinski šoli. Spursom se je dokazal na nekaj skupnih treningih. Zanimivo, da je bil pred tem na preizkušnji tudi pri Chelseaju.

Samir in Cesc ostajata?

"Nasri? Ne. Mislim, da ni predan Unitedu. Morda mora ostati pri Arsenalu," je črto pod možen prestop Samirja Nasrija v Manchester United potegnil Alex Ferguson. Vse bolj kaže, da bi znal pri Arsenalu ostati tudi Cesc Fabregas. Če bo Barcelona res podpisala z Alexisom Sanchezom (za ceno nekje med 25 in 40 milijonov evrov), jim enostavno ne bo ostalo 40 milijonov za Fabregasa, kot jih najmanj želijo topničarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.