Šport > Nogomet
100 ogledov

Gorica na jugu, Domžale na severu celine

ND Gorica ND Gorica.
Nogometaše Domžal in Gorice nocoj čaka prva tekma drugega kroga kvalifikacij za drugo najmočnejše evropsko tekmovanje.

Oba slovenska kluba gostujeta, Domžale ob 22. uri igrajo v Reykjaviku na Islandiji pri Valurju, Gorica pa eno uro prej v Atenah pri Panioniosu, katerega član je slovenski vratar Matic Kotnik. Domžalčani so v prvem krogu kvalifikacij izločil Floro iz Tallinna, Goričani pa armenski Širak Gjumri.

nogomet Olimpija Liga Evropa Šport Neslavno slovo Olimpije, Domžale in Gorica naprej

Domžale si želijo zmage, trener Simon Rožman pa bo zadovoljen tudi z remijem ob doseženem golu. V taboru Primorcev se zavedajo, da jih čaka precej težje delo, a verjamejo, da lahko pripravijo presenečenje. "Igralci so v formi. Imam sladke skrbi," je pred odhodom povedal Rožman in dal jasno vedeti: "Na Islandijo gremo zmagati. To igralci vedo. Glavno je, da želimo zmagati. Vemo, kaj pomeni zmaga ali poraz na Islandiji."

Liga prvakov Šport Maribor do zmage proti Zrinjskemu

"Gre za zelo kvalitetno moštvo, ki ima dobre posameznike, tehnično zelo močne igralce. Z vsem spoštovanjem moramo iti nad njih in skušati pripraviti presenečenje," pa o Panionoisu pravi trener Gorice Miran Srebrnič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.