Šport > Nogomet
3035 ogledov

Grde posledice divjega štarta

Mario Mandžukić
Hrvaški nogometni zvezdnik je bil žrtev grobega posredovanja.

V soboto zvečer sta se na sila pomembni tekmi 35. kola italijanske Serie A srečala Inter in Juventus, v šokantnih okoliščinah so do dragocenih točk v boju za naslov prvaka prišli člani "stare dame" (2:3).

samir handanović Solze v Milanu Šport Handanović od raja do pekla v dveh minutah

Po zgodnjem vodstvu gostov je po četrt ure igre Inter ostal še brez Matíasa Vecina, saj je Urugvajec dobil rdeči karton, potem ko je namerno stopil na nogo Maria Mandžukića.

Čeprav je imel Inter v nadaljevanju tekme obilo razlogov za pritoževanje nad sojenjem, pa je bila izključitev Vecina po ogledu posnetka precej razumljiva.

Mandžukić je po tekmi fotografiral posledice poškodbe. Kljub temu, da je njegova desnica zgledala precej grdo, je na igrišču vendarle ostal vse do 67. minute.

Mandžukić poškodba | Avtor: Instagram Mandžukić je podobo posledic poškodbe delil na družbenem omrežju. Instagram

Moštvo Samirja Handanovića se je s pogumno predstavo vrnilo v igro in povedlo z 2:1, v končnici pa ostalo brez točk in tako se mu Liga prvakov znova izmika.

Komentarjev 1
  • Snežinko 14:17 29.april 2018.

    Hm..."namerno stopil"... če pazljivo gledaš njegove korake je bil njegov naslednji korak z desno nogo natanko tam, kamor je v resnici stopil, ko pa je čutil, da je "nekaj pohodil" je nogo hitro umaknil. In z obzirom, da je gledal ...prikaži več levo na žogo, ne na tipa na tleh je tale "namerna" malce vprašljiva.