Šport > Nogomet
33 ogledov

Grožnja Mourinhu: Odtrgal ti bom glavo

diego simeone jose mourinho EPA
Germán Burgos, pomočnik trenerja Atlético Madrida Diega Simeona, se je na tekmi mestnega derbija med Realom in Atléticom zapletel v besedni dvoboj s Joséjem Mourinhom. Španski El Mundo poroča, da je Argentinec trenerju galaktikov zabrusil: ''Jaz nisem Tito. Odtrgal ti bom glavo.''

Germán Burgos, znan tudi pod vzdevkom El Mono, ki v prevodu pomeni opica, je na tekmi med Atléticom in Realom izgubil živce. José Mourinho se je med obračunom mestnega derbija na Santiagu Bernabéu pritoževal, da sta v tehničnem območju Atlética dva človeka. Pomočnik Diega Simeona se je zato odločil verbalno obračunati s Portugalcem. ''Jaz nisem Tito. Odtrgal ti bom glavo,'' je zabrusil Burgos, ki je po vsej verjetnosti ciljal na incident, ko je Mou s prstom napadel oko trenerja Barcelone.

Mourinho: Burgos? Kdo je to?

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Portugalskega stratega so na tiskovni konferenci pred obračunom Real Madrida in Ajaxa povprašali o incidentu, na kar je Mourinho odgovoril: ''Burgos? Kdo je to? Kljub našemu rivalstvu nimam težav z Atléticom. Pred začetkom sem v tunelu preživel nekaj trenutkov s Simeonom,'' je povedal Portugalec. Mourinho je tri minute pred tekmo navijače belega baleta pozval, naj ne žalijo gostujočega trenerja. Novinarji so o incidentu povprašali tudi Burgosa, ta pa se je samo hudomušno nasmehnil.

Veliki derbi 14. kola španske nogometne lige je pripadel Real Madridu, ki je mestnega tekmeca premagal z 2:0. Prvi gol je s prostega strela dosegel Cristiano Ronaldo, drugega pa je iz protinapada zabil Mesut Özil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.