Šport > Nogomet
23 ogledov

Guardiola: Kehl naj raje utihne

pep guardiola EPA
Šef Bayerna je poslal jasno sporočilo vezistu Borussie Dortmund, ki je po polfinalni tekmi nemškega pokala dejal, da bi morali Bavarci trenirati enajstmetrovke.

Sebastian Kehl se je po zmagi v polfinalu nemškega pokala, v katerem so nogometaši Bayerna zgrešili kar štiri enajstmetrovke, norčeval iz varovancev Pepa Guardiola, češ da bi morali več časa posvetiti izvajanju najstrožjih kazni.

S svojimi besedami ni navdušil španskega stratega, ki ga je opomnil na to, da si je Bayern že zagotovil naslov nemškega prvaka, medtem ko Borussia zaseda skromno osmo mesto.

''Moj nasvet Sebastianu Kehlu: če imaš v ligi 35 točk zaostanka, je bolje, da si tiho,'' je povedal Katalonec. ''Zdaj bomo imeli dovolj časa za trening, ker smo že osvojili Bundesligo. Nikoli nisem valil krivde, da smo izgubili proti Dortmundu, čeprav sem imel dva dobra razloga, da nekaj rečem,'' je nadaljeval Guardiola.

''Čestital sem Jürgenu Kloppu, da se je uvrstil v finale. Nikomur se ne posmehujem, tudi ko zmagamo,''
je dodal Španec. Guardiola je med tekmo dvakrat zahteval najstrožjo kazen v korist Bayerna, vendar se glavni sodnik ni pustil prepričati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.