Šport > Nogomet
18 ogledov

Henry se vrača v New York

arsenal leeds thierry henry EPA
Napadalec Thierry Henry je v soboto najverjetneje že zabil svoj zadnji zadetek za Arsenal. Čez teden dni se namreč vrača v svoj matični klub.

Thierry Henry naj bi se 17. februarja vrnil k ekipi New York Red Bulls, ki ga je v preteklem mesecu posodila njegovemu nekdanjemu klubu Arsenalu. Francoz je v tem času spisal lepo zgodbo, saj je na prvi tekmi po povratku v London odločil tekmo FA pokala proti Leedsu, v soboto pa postavil še piko na i k visoki prvenstveni zmagi topničarjev nad Blackburnom (7:1). Tako je igralec, ki že ima spomenik pred stadionom, na Emirates Stadiumu zabil še svoj 227. in 228. gol v dresu londonskega kluba.

Čeprav je obstajala možnost, da do konca meseca ostane v Arsenalu, se to ne bo zgodilo. "Ko sem se pogovarjal z njim, mi je dejal, da se 17. februarja zagotovo vrača," je takšna namigovanja zavrnil trener Red Bullsov Hans Backe in dodal: "Slišim le govorice o podaljšanju posoje, a Arsenal nas ni kontaktiral na to temo."

Henry naj bi tako izpustil tudi veliki severnolondonski dvoboj med Arsenalom in Tottenhamom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.