Šport > Nogomet
20 ogledov

Hud udarec za Maribor

Aleksander Rajčević Gregor Katič
Branilec Maribora Aleksander Rajčević je obnovil poškodbo kolena.

Aktualni slovenski nogometni prvak Maribor, ki bo v soboto v 23. krogu Prve lige Telekom Slovenije prvo spomladansko tekmo igral proti Celju, je na treningu ostal brez branilca Aleksandra Rajčevića, ki je ob posredovanju obležal na tleh, po zdravniških pregledih pa je jasno, da je obnovil poškodbo kolena in bo moral na operacijo.

"Aleksander je imel opravljeno rekonstrukcijo kolenskega sklepa že pred osmimi meseci. Rehabilitacija je ob izjemnem trudu igralca potekala nadvse uspešno, tako da je brez težav prestal naporne priprave in odigral predvidene preizkušnje. Na treningu v zaključnem delu priprav pa se je znova poškodoval. Preiskave so pokazale, da gre za resnejšo poškodbo ligamentov, tako da bo potrebna nova operacija. Kako dolgo bo tokrat trajala rehabilitacija, v tem trenutku še ni mogoče oceniti," je pojasnil Matjaž Vogrin, vodja klubske zdravniške službe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.