Šport > Nogomet
36 ogledov

Igralci Chelseaja: "Vrnite Mourinha!"

Igralci bi si za trenerja želeli Joséja Mourinha. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po izpadu iz Lige prvakov so starejši igralci Chelseaja od lastnika Romana Abramoviča zahtevali, da na klop vrne Joséja Mourinha, ki naj bi bil edini sposoben klub vrniti na zmagovite poti.

"Vrnite Mourinha. Naj z njim na mesto športnega direktorja pride Guus Hiddink. Njiju dva želimo," so po poročanju Daily Mirrorja igralci Chelseaja sporočili Romanu Abramoviču. Londonski modri so se v sredo po porazu proti Manchester Unitedu poslovili od Lige prvakov in bodo v letošnji sezoni najverjetneje ostali brez lovorike. "Vemo, da je bil José na večerji s svetovalci Abramoviča, ko je prejšnji mesec obiskal srečanje s Fulhamom, in to mora biti dober znak za ponovno sodelovanje," je Mirrorju zaupal eden od igralcev.

"The Special One" je pri Chelseaju deloval tri leta in svojo pot na Stamford Bridgeu končal leta 2007, potem ko je osvojil dva zaporedna naslova angleškega prvaka. Da bi se Portugalec, ki trenutno sedi na klopi madridskega Reala, vrnili k Chelseaju, se zdi v tem trenutku praktično nemogoče. Tudi Hiddink je že pred časom dejal, da je trenutno povsem osredotočen na delo selektorja Turčije.

Če bo Carlo Ancelotti resnično dobil "nogo", se bodo morali nogometaši Chelseaja najverjetneje  zadovoljit z enim od imen, ki v zadnjih dneh krožijo po medijih: Louis van Gaal, Rafa Benitez, Didier Deschamps, Andrea Villas-Boasa, Marcello Lippi, Frank Rijkaard, Marco van Basten …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.