Šport > Nogomet
4218 ogledov

Iz Domžal v eno najmočnejših lig

Jan Repas
Evropske predstave Domžalčanov so poskrbele, da bo na račun slovenskega prvoligaša prispela visoka vsota denarja.

Domžalčani se bodo v play-offu evropske lige pometili z nekdanjim evropskim prvakom Marseillom, prva tekma bo v četrtek v Stožicah, eden izmed članov slovenskega kluba pa se bo s klubom iz drugega največjega francoskega mesta v tej sezoni najverjetneje še pomeril v Ligue 1. Gre za Jana Repasa, ki je navdušil vodstvo Caena.

"Francozi so v svojih prizadevanjih za Repasa po naših informacijah že povsem blizu cilja, kajti izvedeli smo, da naj bi z Domžalami že dosegli dogovor. Neuradno naj bi bilo govora o milijonu evrov odškodnine," so tako zapisali pri slovenskem nogometnem portalu Nogomania.

Dvajsetletni Repas je bil vzgojen v domžalskem klubu, nosil pa je tudi dres slovenske reprezentance v vseh nižjih kategorijah.

Caen je v minuli sezoni osvojil 17. mesto v Ligue 1 in se tako le za las obdržal med elito. Najboljša ligaška uvrstitev kluba, ki je bil ustanovljen leta 1913, je peto mesto iz leta 1992, 13 let kasneje pa je zaigral tudi v finalu ligaškega pokala, a z 1:2 klonil proti Strasbourgu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice