Šport > Nogomet
18 ogledov

Kampl: "Pričeska mi prinaša srečo"

Kevin Kampl Gepa Pictures
Mladi slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl je bil v dveh tekmah v dresu novega kluba eden od najboljših posameznikov Red Bull Salzburga. Pri zmagi proti dunajski Austriji je povsem zasenčil članskega slovenskega reprezentanta Dareta Vršiča.

V Nemčiji rojenemu mlademu slovenskemu reprezentantu v Avstriji pišejo hvalospeve. Po odličnem uvodu v dresu Red Bull Salzburga je dobro opravil tudi drugo nalogo na avstrijskem derbiju z Austrio, kjer je bil med najbolj zaslužnimi za zmago z 1:0, obenem pa je zasenčil precej nevidnega Dareta Vršiča.

Rdeči biki so po sramotnem izpadu v kvalifikacijah za Ligo prvakov proti luksemburškemu Dudelangeju povsem prerojeni. V klub je prišlo osem novih nogometašev, v izdihljajih prestopnega roka za tri milijone evrov tudi Kevin Kampl. Trener Salzburga Roger Schmidt je nad Slovencem navdušen: "Je hiter, dominanten, dobro predvideva dogajanje na igrišču, veliko teče, hkrati pa ima še veliko prostora za nadaljnji razvoj."

V nebo ga povzdigujejo tudi avstrijski mediji, ki so med drugim zapisali, da je rojena nova zvezda. Kampl odgovarja: "Sem mlad, lačen tekem. Želim biti še boljši. Želim osvajati naslove." Kampl, ki je še pred dvema mesecema branil barve nemškega drugoligaša Aalena, zdaj pa ga pogodba s Salzburgom veže do leta 2016, pozornost zbuja tudi zaradi svoje pričeske: "Imel sem veliko različnih pričesk, tudi najbolj nore. Sedanjo imam že skoraj eno leto. Prinaša mi srečo. Dokler bo tako, jo bom obdržal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.