Šport > Nogomet
26 ogledov

Katanec ostal brez Iličića in Iliča

maribor zavrč prva liga slovensko prvenstvo milec ljudski vrt Nino Verdnik
Selektor Srečko Katanec je pred prijateljsko tekmo s Finsko v reprezentanco vpoklical Martina Milca in Romana Bezjaka, ki bosta nadomestila Josipa Iličića in Branka Ililča.

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v ponedeljek zbrala na Finskem, kjer jo v sredo na štadionu Veritas v mestu Turku čaka prijateljska tekma s Finsko. Selektor Srečko Katanec bo tako svoje izbrance še zadnjič preizkusil pred pomembnima kvalifikacijskima tekmama z Albanijo in Ciprom v septembru, v ekipi pa je tudi nekaj sprememb.

Iz vrst italijanske Fiorentine so se namreč obrnili na Nogometno zvezo Slovenije z obvestilom, da je Josip Iličić obnovil staro poškodbo in s svojim klubom ni odpotoval na turnejo v Španijo in Portugalsko, zaradi administrativnih težav s potnim listom pa Katanec ne bo računal niti na Branka Iliča.

Prihajata Milec in Bezjak

Kljub zgornjim težavam pa bo Slovenija v Turku potovala z 19 igralci. Selektor je vabilo za udeležbo na prijateljski tekmi poslal branilcu Maribora Martinu Milcu in napadalcu bolgarskega Ludogorca Romanu Bezjaku. Za oba je to krstni vpoklic v reprezentanco, potem ko sta oba Slovenijo predstavljala že v mlajših kategorijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.