Šport > Nogomet
24 ogledov

Kdo je najbolj nor?

Robbi Fowler se je s "snifanjem" za vedno zapisal v zgodovino. Žurnal24 main
Cilj vsakega nogometaša je zabiti zadetek in ga nato proslaviti skupaj s soigralci. Nekateri igralci pa gredo pri proslavljanju korak dlje. Poglejte peterico (najbolj) norih načinov proslavljanja.

Temuri Ketsbaia
Kot prvega vam predstavljamo Temurija Ketsbaija. Gruzijec se je proslavil v dresu Boltona, ko je po doseženem zadetku slekel dres in ga vrgel med navijače, nato pa brez razloga začel brcati reklamni napis ob igrišču.

Craig Bellamy
Craig Bellamy
je v času, ko je nosil majico Liverpoola pred srečanjem z Barcelono močno zameril svojemu takratnemu soigralcu Johnu Arneju Riiseju, ker se ni udeležil karaok in ga zaradi tega udaril s palico za golf. Ko je Bellamy nato zabil Barceloni, je zadetek proslavil ravno na način, da je simuliral udarec z golf palico.

Cristiano Lucarelli
Italijan Cristiano Lucarelli je zagotovo lastnik enega najbolj bizarnih načinov proslavljanja svojega zadetka, saj se je po doseženem zadetku z dresom Livorna za nekaj sekund prepustil čarom ljubezni.

Robbie Fowler
Nekdanji napadalec Liverpoola, Robbie Fowler je na derbiju proti Evertonu zadetek zabil iz najstrožje kazni, nato pa se je medijem, ki so ga v tistem času obtoževali, da ima težave z drogami, oddolžil s proslavljanjem zadetka s "snifanjem" gol črte.

George Finidi
Med "izbranci" se je znašel tudi Nigerijec George Finidi, ki se je na svetovnem prvenstvu leta 1994 v Ameriki na srečanju med Nigerijo in Grčijo, potem ko je z lobom premagal grškega vratarja, odločil oponašati psa, nato pa po pasje opraviti še z malo potrebo.

Za konec si oglejte še kompilacijo najbolj norih načinov proslavljanja zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.