Šport > Nogomet
21 ogledov

Kdo je v resnici umrl?

wesley lopes Youtube
V 36. letu starosti naj bi umrl brazilski napadalec Wesley Lopes da Silva.

Iz Brazilije prihaja žalostna vest o domnevno prezgodnji smrti komaj 35-letnega napadalca. Nogometaša brazilskega Barbarenseja je med treningom izdalo srce, poročajo nekateri mediji.

Nogometaš je na treningu doživel srčni napad in se zgrudil po tleh, kljub hitri pomoči zdravniške službe pa mu ni bilo pomoči.

Lopes je z 62. goli najuspešnejši tujec po številu doseženih zadetkov v romunski ligi, skupno pa je za Vaslui, kjer je preživel tri najuspešnejša leta v karieri, dosegel 78 golov.

V svoji karieri je igral tudi za španski Alaves, portugalske Penafiel, Vitoria Guimaraes, Leixoes in Pacos Ferreira ter za Al Hilal iz Savdske Arabije.

Smrt nogometaša pa za zdaj ni uradno potrjena. Pojavila so se celo namigovanja, da so arabski mediji, ki naj bi novico lansirali v javnost, naredili napako in razglasili smrt napačnega nogometaša. Po nekaterih navedbah naj bi za posledicami srčnega napada umrl njegov manj znani soimenjak, domnevno član Flamenga.

Tragična vest je bila najbolj odmevna v Romuniji, kjer še vedno pomnijo predstave 35-letnega napadalca. Novinarji so se za potrditev obrnili na brazilske kolege, ki pa jih zaradi časovne razlike niso uspeli priklicati. Spletne strani lokalnih medijev v Braziliji o smrti ne poročajo.

''Opravil sem nekaj klicev in za zdaj kaže dobro. Izgleda, da mediji v Savdski Arabiji niso najbolj zanesljivi,'' je povedal Adrian Porumboiu, nekdanji finančni podpornik nogometnega kluba Vaslui.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.