Šport > Nogomet
3021 ogledov

Klopp razkril, kdaj zapušča Liverpool, ter razžalostil navijače

jürgen klopp Epa
Nemški mediji si želijo Kloppa kot naslednika Joachima Löwa na klopi nemške reprezentance, nad idejo pa naj bi bil zainteresiran tudi sam Klopp.

Liverpoolov strateg Jürgen Klopp je v konferenčnem video pogovoru za nemški SWR priznal, da je naslov državnega prvaka z Rdečimi nekaj zgodovinskega ter potrdil, da namerava še nekaj sezon sedeti na klopi velikana z Anfielda.

"Kar se tiče mojih načrtov za bližnjo prihodnost, želim še štiri leta voditi Liverpool. Potem ne želim eno sezono delati ničesar, oziroma želim početi, kar se mi bo hotelo. Potem pa mogoče kakšen novi klub, mogoče celo reprezentanca... Morda pa da ne počnem več ničesar," je svoje načrte razkril Klopp, ki je z Redsi pred enim letom osvojil tudi znamenito Ligo prvakov.

Mnogi nemški mediji so tako že začeli z ugibanji, da bi se Klopp po odhodu iz Liverpoola, katerega vodi že od leta 2015, lahko preselil na klop nemške reprezentance.

Eden izmed najbolj priznanih ter najbollje obveščenih nemških novinarjev Christian Falk trdi, da naj bi šlo v tem primeru za obojestransko željo po sodelovanju ter da naj bi bila prav klop Elfa naslednja velika želja priljubljenega Kloppa.

Klopp sicer v pogovoru ni natančno razkril, koga želi prevzeti čez pet let, je bil pa zato toliko bolj specifičen, kar se tiče njegovih poslednjih trenerskih let: "Na koncu kariere se bom zagotovo vrnil v Nemčijo, najverjetneje v Mainz, katerega ljubim in je idealno mesto za življenje po koncu nogometa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice