Šport > Nogomet
2520 ogledov

"Komaj sem čakal, da vzamem tablete, obnašal sem se kot pes"

Andres Iniesta Epa
Nekdanji zvezdnik Barcelone spregovoril o težkih časih.

Kar nekaj športnih zvezdnikov se je v preteklih letih spopadalo z depresijo, med njimi se je znašel tudi legendarni član Barcelone Andres Iniesta, ki sicer zdaj nogomet igra na Japonskem. Dolgoletni španski reprezentant je zdaj odkrito spregovoril o svojih duševnih težavah.

"Ko si v depresiji, nimaš nič. Ničesar ne čutiš. Komaj sem čakal noč, da bi lahko vzel tablete in se spočil," je izjavil 34-letni čan moštva Vissel Kobe.

Med drugim ga je motilo staranje in dejstvo, da v dresu Barcelone ne more več pokazati svojega maksimuma. "Celotno življenje sem si želel igrati za Barcelono, vendar moštvu enostavno nisem več zmogel ponuditi vseh svojih 100 odstotkov," je povedal Iniesta.

Njegovo razpoloženje je vplivalo tudi na vedenje, v zadnjem času se je tako zameril nekaterim ljudem, med njimi tudi nekdanjemu zvezdniku madridskega Reala Fernandu Hierru, ki je tik pred svetovnim prvenstvom moral prevzeti selektorsko mesto pri Španiji. "Hierro mi je poskušal razložiti, zakaj je bil odpuščen Julen Lopetegui, a nisem želel razumeti te odločitve. Nisem se strinjal z njim in ni mi bilo mar, kaj mi je govoril. Obnašal sem se kot pes," je zaključil Iniesta.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice