Šport > Nogomet
46 ogledov

Krajnc v Serie B

Luka Krajnc EPA
Slovenski branilec bo karieronadaljeval v Serie B, v svoje vrste ga je zvabil Cagliari, ki se želi ekspresno vrniti med najboljše.

Cagliari je v pretekli sezoni izpadel iz Serie A. Usodo Sardincev je delila tudi Cesena, za katero je v lanski sezoni kot posojen igralec Genoe igral Luka Krajnc. Štajerski branilec je z nekaj dobrimi predstavami vzbudil zanimanje nekaterih prvoligašev, toda kariero bo očitno nadaljeval pri drugoligašu, ki se želi ekspresno vrniti med najboljše.

Krajnc, ki je pred nekaj tedni sicer dejal, da ne želi igrati v Serie B in da bi v tem primeru raje ostal v Ceseni, je Cagliariju obljubil štiriletno zvestobo, poroča Tuttomercato. Ob finančnih težavah Genoe, ki je imela pravice do njegovih uslug, takšen scenarij niti ni preveč presenetljiv. Poleg Krajnca je Cagliari pripeljal še enega branilca, vrste Sardincev je okrepil 28-letni Neapeljčan Fabio Pisacane, ki je nazadnje igral za Avellino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.