Šport > Nogomet
47 ogledov

Lamborghinija parkiral v steno

Diafra Sakho EPA
Napadalec West Hama Diafra Sakho je v prometni nesreči uničil svojega več kot 260.000 evrov vrednega lamborghinija.

Diafra Sakho je potrdil, da je bil v Londonu vpleten v prometno nesrečo, v kateri jo je na srečo odnesel brez posledic. Senegalski napadalec, ki okreva po poškodbi stegenske mišice, je najprej trčil v avtomobil znamke Mini Cooper, nato pa pristal v vrtni ogradi ene od hiš v severovzhodnem Londonu.

Sakho je s svojim manevrom dodobra raztreščil več kot četrt milijona vrednega jeklenega konjička, kasneje pa je na Twitterju zapisal, da je bil udeležen v manjši prometni nesreči. ''Hvala vam za sporočila. Nocoj sem bil udeležen v manjši prometni nesreči. Na srečo ni bil nihče poškodovan,'' je sporočil 26-letnik.

Sakho naj bi se februarja vrnil na nogometne zelenice in West Hamu, ki ga vodi nekdanji hrvaški selektor Slaven Bilić, pomagal priplezati do mest, ki prinašajo vodijo v evropska tekmovanja. West Ham ima na šestem mestu ligaške lestvice dve točki zaostanka za petouvrščenim Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.